| by ivan | No comments

Как да вземете колa под наем

Някога, в не далечното минало на страната ни, нашите родители мечтаеха за личен автомобил. Хората се редяха на опашка, чакаха разпределението и когато дойдеше техния ред за покупката, се радваха като деца на новата си играчка. По това време и никой не можеше и да помисли за коли под наем. Такава услуга не съществуваше.

Но минават годините, промени се положението в автомобилната промишленост, увеличи се конкуренцията между производителите, появиха се нови фирми за продажба на коли. Увеличи се търсенето, пазара, появиха се нови фирми, предлагащи различни по вид услуги.

Една от тези услуги по наше време е коли под наем, която се развива много бързо, предлагат се все по-примамливи предложения за хора, енергични и постоянно пътуващи из страната и чужбина
.
Да предположим, че вие сте бизнесмен, представител на фирма или просто пътишественик и на вас вие необходимо много да се движите, навсякъде да успеете, да се срещните с много хора. За успешното изпълнение на своите задачи вие може да се възползвате от услугите на фирми, занимаващи се с коли под наем. При това може да се избере превозно средство от всеки клас: икономичен, стандартен, спортен, представителен, а така също и възможност за избор по цвят.

В зависимост от класа на автомобила зависи цената на наема. Да ползвате коли под наем можете за предпочитан от вас срок. Заявка може да направите по интерет или по телефона и ще ви я доставят, където желаете, както и да идете за нея в офиса на фирмата.

За това да вземете автомобил под наем, е необходимо да знаете правилата на фирмата за коли под наем, за да не попадните в някой неприятен капан.

И така, необходимо е да представите в компанията за коли под наем лична карта и шофьорска книжка.
При изпълнение на всички изисквания и разбира се, избран автомобил се подписва договора.

В договора се записват задълженията на двете страни, отговорностите им, срока на наемането, заплащането на услугата, приемането и издаването на автомобила. По време на подписването на договора трябва да внесете депозит според класа на автомобила, който гарантира изпълнението на договора от ваша страна. При връщане на автомобила в съответствие с договора, депозита се възстановява.

Ето, виждате, всичко е толкова лесно и зависи от вашите възможности и желания. Успех на пътя!

Leave a Reply