Hyundai представи новата Elantra

Независимо дали първата ви асоциация с Elantra са популярните таксита в София или не, малкият седан на Hyundai продължава да подобрява позициите си в Европа. Новото поколение следва дизайнерската линия на Sonata

Audi A8 L – дългата версия на топмодела на Audi

Най-луксозният модел на Audi бе представен на автомобилното изложение в Пекин през 2010 г. Китайското автошоу е сред най-интересните автомобилни събития като цяло. Свръх A-осмицата притежава най-елегантния интериор, който сме виждали от

Lexus CT 200h хибрид – крачка напред от японците

Положението е сериозно! Появата на първия хибрид в луксозния компактен клас е голямо събитие. Не само, защото е работа на Toyota, най-напредналата компания по отношение на хибридите, а и защото идеята да

Съвети при избор на кола втора ръка

На българина му е заложено да купува основно автомобили втора ръка поради простата причина, че не всеки може да си позволи закупуването на нов автомобил, било то и на лизинг. В повечето

Hyundai i20 2008 – икономичен и достъпен

Hyundai i20 е една изключително популярна малка кола в цял свят. Най-голяма слава този модел на Hyundai придобива с невероятния си разход на гориво, който бе дори допълнително намален в моделите след

 

Пътна помощ – услуги, реакции и цени

Пътната помощ е една от най-използваните услуги от водачите на моторни превозни средства. Много шофьори в България управляват стари автомобили или мотори, които дават чести повреди, а това налага бързо съдействие, за да се отстранят всички проблеми. С помощта на специализираните фирми вашите возила, ще бъдат закарани до посочен от вас адрес.

Имайте предвид, че услугата пътна помощ, не се състои само и единствено в репатриране на колата, камиона, мотопеда или мотора. В повечето случаи фирмите се опитват да се справят със ситуацията собственоръчно, без да напускат мястото на аварията или инцидента. За всичко това ще отворим дума в следващите редове, за да придобиете представа какво ви очаква.

Какви услуги извършват фирмите за пътна помощ?

 

Фирмите за пътна помощ предлагат индивидуални услуги. Има оператори, които не предоставят нищо друго, освен качване на колата на платформата и отправянето й към близък сервиз или паркинг. По-сериозните компании обаче, включат още възможности, за които ще прочетете в следващите ни редове, така че останете будни и се съсредоточете върху статията.

На първо място екипът, който сте повикали, ще се поинтересува от състоянието на автомобила/мотора, и ще предложи адекватни решения. Освен стандартния репатрак, помощниците ще се опитат да ви помогнат за смяна на гумите, подаване на ток и други козметични неща. Ако по този начин се възстанови проблемът, може да продължите напред.

Разбира се, всяка услуга от пътна помощ се заплаща, тъй като вие отнемате от ценното време на професионалистите. За щастие цените са поносими, а съдействието в тежките ситуации е просто незаменимо. Всеки, който е минал по този път, ще потвърди написаното от нас.

За колко време идва пътната помощ?

 

Ако потърсите Пътна помощ Биг гр. София, то персонала на фирмата ще пристигне при вас за броени минути. Множество коли кръстосват столицата и са готови да реагират веднага на повикванията ви. Що се касае до оператори, които предлагат помощ на пътя извън големия град, пристигането им зависи от заетостта и конкретното населено място на произшествието.

Едно е сигурно, и то е, че веднъж повикали пътна помощ, няма да останете сами. И даже да изчакате повече от 30 минути, в крайна сметка ще бъдете обслужени с вещина. Мнозина се увериха в това, като останаха доволни от наистина качествените предложения в страната ни.

По-подробно за цените на пътната помощ

 

Обикновено цените за пътна помощ в даден град или населено място са между 30 и 40 лева. Тук става въпрос за обслужване само на местна територия. За по-дълги разстояния тарифата е различна и можете да я видите в сайтовете на съответните компании. По-важното е да имате телефона на добра фирма, която да ви бъде под ръка във всеки един момент, където и да сте.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *