| by admin | No comments

Предни и задни фарове за мъгла Bosch

Точно както се нуждаем от електричество в домовете си, те толкова нужни в автомобилите. Обаче, е точно обратното, тъй като светлините са повече нужни отвън, отколкото вътре. Светлините на колите не са просто различен вид светлини. Те са създадени специално да пасват на марките коли, в противен случай няма да са съвместими. Ако фаровете ви, например, се счупят в лек сблъсък, ще трябва да ги смените целите. Намирането на резервна част не е проблем при изобилието от авто части на пазара.

Фаровете за мъгла са доста различни. За разлика от фаровете, те не са задължителни в много държави. В страните, в които има мъгли през определи сезони, фаровете за мъгла са нужни, както и името им предполага. Те са нормални светлини, които не са оцветени, за разлика от мигачите или стоповете. Не е задължително да има фарове за мъгла на предницата на автомобила. Обаче, задните фарове за мъгла са задължителни. Мъглата може да е истинско бедствие на пътя. Не е нужно да се притеснявате постоянно, когато шофирате през зимата. Фаровете за мъгла може да ви се струва, че не помагат много за безопасността ви, обаче, го правят.

Фаровете за мъгла Bosch са създадени да предоставят разсеяна светлина зад автомобила, за да може шофьора каращ отзад да види колата отпред. Разстоянието, което се покрива от фаровете за мъгла е по-дълго от обикновените светлини. То може да бъде до 100 метра. Тези светлини са създадени да пасват на много марки коли. Не е нужно да включвате постоянно фаровете за мъгла. Използвайте ги само, когато времето е неприятно. Може също да е нужно да проверите регулациите за използването им.

Научете повече за това AvtoChastiOnline24.bg

Leave a Reply